2 min.

Co udělat dnes, abyste zítra mohli pracovat míň? Filip Dřímalka radí v podcastu V Realitě

Červen 9, 2021
Štěpán Gjurič
Filip Dřímalka je odborník na digitalizaci a autor knihy HOT, který neustále vymýšlí, jak mu technologie mohou zjednodušit podnikání i osobní život. Jak se díky digitalizaci stát top of mind volbou a jak vám pomůže budovat vztah se zákazníkem? Co je koncept 3S a jak začít přemýšlet nad automatizací? V novém díle podcastu V Realitě jsme rozebrali spoustu praktických tipů, tak si užijte poslech a nezapomeňte si přihlásit odběr.

Filip Dřímalka říká, že jeho hlavní misí je otevírat lidem hlavy, aby začali vylepšovat svůj pracovní systém. Co to znamená? Hodně z nás se radši věnuje každodenním úkolům, než abychom se zamysleli, jak je vylepšit nebo se jich úplně zbavit. Díky digitalizaci a automatizaci práce ale ušetříte každý měsíc hodiny a ještě svůj byznys posunete na další úroveň. Reality jsou o osobním přístupu a důvěře, ale jste si jisti, že klient by neocenil elektronickou smlouvu nebo automatickou komunikaci? 

V novém díle podcastu V Realitě se společně zamýšlíme nad tím, jak technologie mohou pomoct realitnímu makléři být klientům blíž a budovat si svou pozici.

O čem byla v podcastu V Realitě řeč?

  • Co znamená být digitální, co je výsledkem úspěšné digitalizace?

  • Jak automatizovat a zlepšovat svůj systém?

  • Jak se díky technologiím stát první volbou pro zákazníky?

  • Co je koncept 3S?

  • Jak bude vypadat digitalizace v realitách?

Nezmeškejte tipy a příležitosti z realitního trhu