2 min.

Když ceny rostou, makléři nemusí argumentovat a teď na to naráží – Peter Vajdík

Duben 19, 2023
Štěpán Gjurič
Do dalšího dílu podcastu V Realitě přijal pozvání Peter Vajdík, kouč a trenér leadershipu a manažerských dovedností. Co mají společného úspěšní lidé, kteří prošli Peterovýma rukama? Nejen o tom byla řeč!

Do dalšího dílu podcastu V Realitě přijal pozvání Peter Vajdík, kouč a trenér leadershipu a manažerských dovedností. Co mají společného úspěšní lidé, kteří prošli Peterovýma rukama? Nejen o tom byla řeč! Probrali jsme třeba aktuální situaci na trhu z pohledu schopností makléřů. Ukazuje se, že když ceny rostou a prodá se takřka vše, makléři ztrácí dovednost účinné argumentace, protože ji nepotřebují. Teď na to ale doplácí, protože se trh otočil. Co s tím dělat? Jak může trenér nebo kouč pomoct?

Zabrousili jsme i do dalších témat. Jak důležitý je první dojem a co všechno se z něj dá vyčíst pro byznys? Jak otestovat motivaci lidí, co chtějí pracovat jako realitní makléři? Proč je dobré čas od času vyběhnout do ulic a dělat byznys natvrdo? Kdo vůbec potřebuje kouče? Jsou to jenom lidé, co nemají silnou vnitřní motivaci? Měl by každý makléř mít trenéra?

Užijte si poslech a nezapomeňte nás odebírat.

Nezmeškejte tipy a příležitosti z realitního trhu